Bruk plastplater på mål i oppussingen

31 juli 2021
Johanne Larsen

Det er mye snakk om oppussing og hvordan man skal gå frem for å få det beste mulige resultatet. Det er også mye snakk om trender og personlig stil, men det er viktig at man vet hvilke materialer man skal bruke hvis man vil ha et moderne look, som ikke nødvendigvis ser ut som den minimalismen vi har vært vant til i mange år. Det skal vi se litt nærmere på nå. 

Kan man gjøre personlig stil moderne? 

Vi hører hele tiden om at minimalismen er på vei ut, og at det man kaller personlig stil er på vei inn. Problemet er bare at dette er en forholdsvis udefinerbar størrelse. Personlig stil kan jo nemlig i prinsippet være nesten hva som helst, og det er vanskelig å vite hva man egentlig skal gjøre for å få det. 

Er det sånn at det skal være vintagemøbler og kanskje litt gammeldagse elementer for å virke nostalgisk og personlig? Det korte svaret er nei, man kan nemlig gjøre det både personlig og moderne med få, enkle grep, og et av dem handler rett og slett bare om hvilke materialer man velger å bruke.

Bruk spennende materialer som plast

Det har vært utrolig populært å bruke materialer som stein for å få et moderne look på en edgy og personlig måte, men det finnes også andre materialer som egner seg godt til denne stilen. Plast er perfekt hvis du vil ha et lekent, moderne og stilrent uttrykk, som kanskje sier noe om hvem du er som person. 

Plastplater på mål kan brukes til alt fra kjøkkenet til badet, og gi et unikt og moderne uttrykk. Derfor er dette et av de mest spennende materialene man kan bruke i oppussingen, rett og slett fordi man kan bruke et materiale som vi kjenner godt på uventede måter, og dermed skape sitt helt eget visuelle uttrykk.

Flere nyheter