Entreprenør betongarbeid

06 august 2019
Maria Laugesen
Entreprenør betongarbeid

Hos Ulstein Betongindustri tilbyr de alt innen betongarbeid – rett fra produksjon til levering av ferdige produkter og komplette løsninger. Med mange års erfaring har de spesialisert seg på området, og vet hva som skal til for å levere en god service og et godt resultat, uansett hvilken kunde det er snakk om. Men de håndterer ikke kun selve produksjonsarbeidet. De tilbyr nemlig også en rekke andre tjenester innen anleggs- og betongarbeid, og deres entreprenøravdeling står alltid klar til å hjelpe med ulike oppdrag der du skal bygge, rive ned, planere, grave eller lignende.

Listen av mulige tjenester er lang, for Ulstein Entreprenør tar gjerne på seg de fleste typer arbeid med maskiner som gravemaskin og annet tungt anleggsutstyr som entreprenør i Volda. Det kan for eksempel være dersom du ikke selv har de nødvendige kompetanser til å planlegge eller utføre dette arbeidet, eller hvis du bare ikke har tid eller lyst til å stå for denne del av jobben selv. Ved å velge Ulstein Betong får du en fordel i at de samtidig utfører arbeid med betong og forskaling, og denne kombinasjon av grunnarbeid og betongarbeid gjør det til et naturlig valg for en komplett løsning innen anleggsarbeid.

Vil du heller selv stå for arbeidet, da har du også mulighet til å leie lettere utstyr og maskiner hos Ulstein Betong, dersom du som privat skal utføre mindre arbeid i forbindelse med byggeri, forskaling, planering eller lignende.

Så uansett hvilken oppgave du har foran deg, så kan du kontakte Ulstein Betongindustri for å høre mer om deres entreprenør arbeid, og hva de kan gjøre for deg. Du kan alltid ta en gratis og uforpliktende samtale for å bli klokere på deres tjenester og produkter, og i samarbeid kan dere skreddersy en løsning og legge en plan som er ideell for dine individuelle ønsker og behov. 

Flere nyheter