Pynt opp i hjemmet med flotte julelys

29 september 2021
Johanne Larsen

Det finnes vel ikke noe som er koseligere enn å pynte opp når julen nærmer seg, og det kan man gjøre på mange måter. Det er heldigvis enkelt å finne flotte julelys man kan pynte med, og her kan du få noen gode ideer til hvordan man kan bruke dem. 

Dekorer med julelys 

Hvis du vil gjøre hjemmet litt ekstra koselig når det begynner å bli mørkt og kaldt ute, kan du med fordel dekorere med flotte julelys. Julelys er det som kan gi den stemningen du vil ha, og det er ikke sånn at julelys er bare noe man kan pynte med til jul. Hvis du for eksempel vil pynte opp i mørke hjørner i boligen, kan du bruke julelys for å pynte opp. Det kan være et godt tips hvis du vil gjøre barnerommet eller ungdomsrommet litt ekstra koselig. 

Men det er ikke noe som gir så mye julestemning som julelys, og du kan enkelt få stor effekt med få lys. Det er også en billig og stilren måte å pynte opp til jul på, hvis man sammenligner med å skulle kjøpe julepynt. Fordelen med julelys, er at de kan brukes hele året, og hvert fall hele vinteren. 

Uteområdet får stemning med julelys 

Det er også en god ide å bruke julelys for å gjøre hagen eller uteområdet ekstra hyggelig om vinteren eller høsten. Det er jo ikke sånn at man bare kan bruke uteområdet når det er sommer og varmt, det kan også ha en funksjon når det blir kaldt, og her spiller belysning en avgjørende rolle. Det er ingen tvil om at julelys kan skape stemning og atmosfære i en mørk hage eller bakgård om vinteren. Hvis man kombinerer dette med en utepeis, kan man også få nok varme ute til å sitte med en kopp kakao og kose seg når julestemningen nærmer seg. 

Flere nyheter