Få styr på din eggløsning

20 april 2020
Maria Laugesen
Få styr på din eggløsning

Hvordan øker du din sannsynlighet for å bli gravid? En av de mest effektive måter er ved å vite når du har din eggløsning. Det er nemlig akkurat i tiden rundt denne at du er mest fruktbar, og du er faktisk kun fruktbar i en ganske kort periode hver syklus. Derfor er det viktig for deg å vite når du har din eggløsning, og dette kan du få hjelp til med en eggløsningstest. Den kan nemlig gi deg et nøyaktig svar på om du har eggløsning ved å måle konsentrasjonen av hormonet LH i urinen. 

Dette gjør den ved at du tisser direkte på testen ved en stav-test, eller ved at du samler opp urinen i en kopp og deretter legger testen ned i ved en strimmel-test. Testen gir deg svar i løpet av få minutter, og er den positiv vet du at du har eller er veldig nærme din eggløsning. Derfor anbefales det å kjenne lengden av din syklus, og så ta testen når du mener du skal ha din eggløsning. Det er enkelt, raskt og gir et veldig presist svar som du kan stole på.

Så forsøker du å bli gravid, så bør du altså ha noen eggløsningstester liggende hjemme for å hjelpe deg på vei. Du kan kjøpe billige eggløsningstester online hos billge-tester.no, som leverer et stort utvalg. Her finner du både stav- og strimmel-test som nevnt før, og du kan tilmed velge en digital løsning hvis du foretrekker dette. Du kan velge mellom forskjellige merker og varianter for å finne presis den testen som egner seg for dine ønsker og behov. Og så kan du også kombinere ditt kjøp med kjøpet av en graviditetstest, som selvfølgelig også er en må-ha for kvinner som forsøker å bli gravide. Du får alltid en høy kvalitet til en lav pris.

Flere nyheter