Hårtap i tidlig alder

21 april 2020
Johanne Hansen
Hårtap i tidlig alder

For mange menn er hårtap en uunngåelig skjebne. Men det kan faktisk motarbeides, med de rigtige produkter. Du behøver derfor ikke resignere til en stadig voksende måne allerede i 20 årene, eller dyppe hårtottene i det ene heksebrygget etter det andre. Pure Grow har heldigvis utviklet produkter som virker forebyggende på hårtap, og sørger for at håret blir sterkere. Hvis du vil vide mer kan du lese alt om hårtap menn på Pure Grows hjemmeside. 

Som ung, kan uønsket hårtap oppleves som en identitetskrise, og føre til dramatisk endring i mange menns selvtillit. Mange unge bruker håret som et utadvendt statement på hvem de er, og et hårtap vil bety en forandring i hele ens fremtoning. Selv om noen omfavner hårtapet, med å barbere hele året av og møte verden som skallet, er det ikke alle som har lyst til dette. De vil gjerne beholde håret noen år mer. Heldigvis er dette mulig.

Igjennom riktig bruk av de riktige produkter, kan du øke blodsirkulasjonen i de utsatte området. Ved å øke blodsirkulasjonen gir man mer vekst til hårsekker som lider under mangel på næring. Dette betyr simpelthen mer hår og reaktivert vekst. Faktisk kan man reaktivere hvilende hårsekker, og derfor vekke hårveksten igjen. Man behandler altså hårtapet både ved å reaktivere de sovende hårsekker, samt ved å gi hele håret en kraftigere og sterkere vekst. Dette betyr at du, som ung, også kan føle deg ung, i litt lenger tid. 

Selv om hårtap for de fleste menn er hormonelt betinget, og ofte går i arv gjennom generasjoner, så kan du gjøre hva du kan, for å forebygge et tidlig hårtap. Du kan spise sunt og variert, samt benytte kvalitets produkter i håret. Du kan unngå nikotin, da dette vil forringe hårsekkene evne til å oppta næring. Stress kan også føre til både hårtap, og fremvekst av grå hår, og er noe man skal være bevisst på i hverdagen. 

Flere nyheter