Proteser øker livskvaliteten

19 juli 2020
admin

Proteser øker livskvaliteten

Proteser er en av de tingene som absolutt ingen ønsker seg, men plutselig kan man befinne seg i en situasjon der en protese er den aller beste muligheten man har både for overlevelse og et aktivt liv. Det er litt et paradoks hvis man tenker på det – noe man er redd for kan ende opp med å bli det som redder deg. Hvis man bor i trondheim kan det å finne proteser i Trondheim være en utrolig god mulighet til å få tett oppfølgning og løpende veiledning. Det er litt lettere enn hvis det er noen i Oslo man får hjelp av og bare kan få tilpasninger og veiledning enten online eller ved å reise hele veien til Oslo. TOV lager og selger proteser i Trondheim og er spesialister proteser og tilpasningen av disse. 

Fra ulykke til funksjonalitet

En protese er en mekanisk eller teknisk innretning som er utviklet til å helt eller delvis erstatte en kroppsdel, ofte etter en ulykke eller en annen fysisk og psykisk traumatisk opplevelse. Enten man trenger leggproteser, lårbensproteser, armbproteser eller en av de mange forskjellige kosmetiske protesene som finnes på markedet, handler det for mange om den behandlingen og veiledningen som følger med når man skal få tilpasset en protese. Hvis man bor i Trondheim vil det å finne proteser i Trondheim være det som vil gi den aller beste opplevelsen for den som trenger hjelp. Det å få tett oppfølgning er alfa og omega for trivsel og selvtillit etter en alvorlig ulykke eller sykdom som har resultert i amputasjon av en eller annen art.

En god opplevelse

Det å begynne å bruke protese er ikke nødvendigvis helt enkelt, og ofte føler man seg trist og overveldet. Å få en god opplevelse og venne seg til det gradvis er viktig – både kroppen og hjernen. Hvis man kjøper proteser i Trondheim stiller TOV opp med veiledning og justeringer som gjør at man kommer raskt videre med livet sitt. Les mer her https://www.tov.no/

Flere nyheter