Refinansiering online – hva går det ut på?

02 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er blitt litt av en jungel av lånetjenster på nettet, og det kan bli vanskelig å skille de mange begrepene som florerer fra hverandre. Her skal vi se litt nærmere på det man kaller refinansiering, hva det er og hvorfor du burde bruke litt ekstra tid på å sammenligne flere lånetjenester og eventuelle tilbud. 

Hva er egentlig refinansiering? 

Men hva er egentlig refinansiering? Dette er et begrep som fort dukker opp i forbindelse med lån på nettet, og det kan være vanskelig å vite hva det egentlig går ut på. Refinansiering er en type lån som er laget for de som har flere gjeldsposter, enten i form av små lån eller kredittkortgjeld, så man kan velge å samle alle utgiftene i èn stor post, altså èt stort lån.

Dette er som regel en løsning der man kan spare en del utgifter, hvis man sammenligner med å betjene alle gjeldspostene hver for seg. Derfor blir det mer og mer populært å tilby refinansiering på nettet, men det er allikevel lurt å sette seg inn i de ulike bankenes tilbud. 

lån

Bruk litt ekstra tid på å sammenligne 

Det er alltid lurt å gjøre grundige undersøkelser når det er snakk om lån og andre økonomiske tjenester på nettet. Det finnes utrolig mange ulike tilbud å velge mellom, og det kan være vanskelig å se hva som egentlig passer best til ens behov.

Derfor kan det være en god ide å bruke litt ekstra tid på å sammenligne flere tjenester, uansett om det gjelde forbrukslån eller refinansiering, på sider som https://swiftbanker.no/ så man kan få et overblikk over hvilke tjenester som finnes og hva de ulike kan tilby. Det er også en god måte å se hvilke vilkår og betingelser som gjelder for de ulike tjenestene, det er nemlig ikke nødvendigvis likt fra lånested til lånested, men kan variere. 

Flere nyheter