Sånn kan du enkelt lage en bildevegg

30 august 2021
Johanne Larsen

Det er mange som gjerne vil ha litt mer og liv og farger inn i hjemmene sine, og det er ikke så rart. Vi mennesker blir nemlig i stor grad påvirket av omgivelsene våre, og derfor er det viktig å omgi oss med ting som gjør oss glade og som gir overskudd i hverdagen. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan friske opp hjemmet og få liv og farger inn i boligen din med en flott bildevegg. 

Få liv i hjemmet med bildevegg

Den trenden som har vært regjerende de siste tiårene, er minimalismen, men det holder på å endre seg. Det er nemlig sånn at vi gjerne vil ha mer liv og farge inn i hjemmet, og det kan man heldigvis enkelt få på flere måter. Det er nemlig forholdsvis enkelt å friske litt opp, og noen ganger det bare noen få elementer som trenger og endres, og ikke hele innredningen. Det vil si at du helt fint kan friske opp stuen med noe så enkelt som bilder og kanskje nye sofaputer, helt uten å måtte investere i nye møbler fra gulv til tak. Det er med andre ord kanskje enklere enn du tror å rydde vekk minimalismen i hjemmet ditt. Det er jo ikke sånn at man utelukkende trenger å ha det rotete og fargerikt som motvekt til minimalismen, man kan også velge å bare friske opp litt med noen personlige ting, som bilder, og la resten være like minimalistisk som før. Det viktigste er at du er tro mot deg selv og det du liker – så forteller nemlig hjemmet ditt noe om hvem du er. 

https://vissevasse.no/pages/lag-en-billedvaeg får du gode tips til hvordan du enkelt kan lage en bildevegg, og få akkurat det uttrykket vil ha. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig, og det er noe som gjør stor forskjell i et rom. 

Flere nyheter