Stilige moteklær online

26 juli 2019
Maria Laugesen
Stilige moteklær online

Er du fan av den preppy amerikanske stilen som kombinerer moderne, rene linjer med et avslappet og ungt look? Da er merket Gant helt sikkert noe for deg. Det amerikanske brandet ble grunnlaget helt tilbake i 1949 og leverer fortsatt stilige kolleksjoner år etter år. Etterhvert har de utviklet seg til å føre klær for både små og store, gutter og jenter, menn og kvinner. De finnes i dag over hele verden, og selvfølgelig også på en lang rekke forskjellige nettbutikker som for eksempel Kleins.no.

Gant fokuserer som sagt på den klassiske, preppy amerikanske stilen, men kombinerer dette med et europeisk touch og fokus på det god håndverket. Det er fokus på gjennomført design, samt på å velge de beste og mest optimale materialer for hvert plagg. I deres kolleksjoner finner du derfor alltid nye klær som passer for tidens nyeste tendenser, men som samtidig holder en rød tråd med den stilen de leverer. For eksempel finner du et stort utvalg av herreskjorter, som fra starten var deres absolutt største fokusområde. De fås både med lange og korte ermer samt i forskjellige farger og designs, slik at du kan finne noe som passer for deg.

En av deres plagg som har blitt utrolig populære i de senere år er deres Gant hettegenser. Den finnes både til gutter og jenter, og spesielt jentemodellen har nesten oppnådd kultstatus i moteverdenen. Hettegenseren har en veldig simpel design med én klar farge (f.eks rød, orange eller mørkeblå) samt logo plassert på forsiden av brystet. Den har fine detaljer med hvite snorer til å innstille hetten samt kanter i bunnen av både genseren og ermene. Den er utrolig komfortabel å ha på seg, og så passer den perfekt på den sporty stilen som har blitt så veldig populær i dag. Finn din Gant hettegenser online hos Kleins.no i dag.

Flere nyheter