Triks som gjør boligen litt mer stemningsfull

30 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er heldigvis mange enkle grep man kan ta for å skape mer stemning i boligen, og gjøre den koselig. Det har nemlig mye å si for hvor mye vi trives i hjemmet, og derfor er det lurt å sette seg inn i hva som skal til – det er kanskje ikke så mye som tror. 

Skap stemning med lys 

Det er ikke vanskelig å skape god stemning og koselighetsfaktor med de riktige lysene. Alle som har vært på en middag med stearinlys vet hvor stor forskjell det gjør, hvis man sammenligner med en restaurant med hardt kunstig lys. Lys er nemlig noe av det mest stemningsfulle man kan benytte seg av. Du kan enkelt lyse opp hjørner med stemningsfulle lyslenker, og de kan også henges på veggen og rundt vinduer. Det gir en helt spesiell effekt, og det er forholdsvis enkelt og billig. 

Med lys som https://ledlyskilder.no/19113-led-lysror kan man også enkelt skape koselig stemning i hjemmet. Led er en populær lyskilde, spesielt hvis man er opptatt av miljøet. Det er nemlig sånn at ledpærer varer litt lenger enn vanlige pærer, og dermed slipper man å skifte like ofte. I tillegg gir de behagelig lys. At de varer lenge og bruker mindre energi er positivt både for strømregningen og miljøet.

Friske blomster hver uke 

image

Et annet smart triks som fungerer perfekt i samspill med stemningsfulle lys, er å prioritere å kjøpe friske blomster hver uke. Med en bukett eller to, får man nemlig stimulert mer enn bare synssansen – de lukter også godt, og det er noe som bidrar til den hyggelige og fine stemningen i boligen. Med friske blomster får du også hjemmet til å se litt ekstra skarpt ut, og det er noe som vitner om orden og overskudd. Det er en god gave til deg selv, og du kan velge blomster etter sesong, anledning og humør. 

Flere nyheter