Vil du ha ekstra trygghet når du skal sende pakke til USA?

14 september 2020
admin

Vil du ha ekstra trygghet når du skal sende pakke til USA?

Å sende pakke til USA er litt annerledes enn å sende pakke innenfor Europa eller bare å sende pakke innenfor Norden. Å sende gjennom store firmaer gir ekstra sikkerhet, og hvis du vil sende pakke til USA og er det å bruke Billigpakke.no veldig smart.

De bruker nemlig de store firmaene som UPS, DHL, TNT, FedEx og Bring når de sender til USA. Jeg har en liten virksomhet som sender pakker til kunder i USA og det er veldig godt å vite at sikkerheten er på topp og at jeg kan sende et sporingsnummer til kundene mine sånn at de kan følge pakken selv, og jeg kan holde øye med om alt går etter planen og eventuelt ta kontakt med dem hvis noe skjer på veien. Det gir større sikkerhet under transporten og det er lettere å finne ut av hva som har skjedd hvis noe går galt.

Sende pakke til USA under covid-19

Covid-19 har påvirket posten og leveringstider mye, så det å velge det riktige firmaet når man skal sende pakke til USA har blitt viktigere nå enn det var for bare noen måneder siden. Jeg fant ut at å sende pakker gjennom billigpakke.no var veldig fint og det var også den billigste og beste løsningen jeg kunne finne på markedet. Det å sende i litt ekstra god tid er også ekstra viktig akkurat nå.

Lavere priser og like god service

Virksomheten min er ikke omfattende nok til at den kan kvalifisere seg til en erverbvsavtale, og det har klart vært en problem. Helt siden jeg startet faktisk. Men det som er så fint med å bruke dette firmaet når jeg skal sende pakke til USA er at jeg får den samme prisen likevel. For private får den samme prisen som mange virksomheter med erhvervsavtaler får hos andre firmaer og det betyr virkelig noe for meg og den lille virksomheten min.

Flere nyheter