Ytterdøren har mer å si enn du tror

12 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Vi bruker mye tid og penger på å perfeksjonere hjemmet, men noen ganger er det detaljer vi overser, eller rett og slett ikke vier nok oppmerksomhet. Her skal vi se litt på noen slike detaljer, og på hvorfor ting som en ytterdør, kanskje er viktigere enn du tror når det kommer til et vakkert og presentabelt hjem. 

Fokus på førsteinntrykk

ytterdør

Det mange glemmer, er at folk faktisk bygger mye av helhetsinntrykket av hjemmet ditt på noe så enkelt som førsteinntrykket. Derfor kan det være lurt å tenke litt ekstra over dette når man pusser opp eller fikser opp litt i hjemmet. Det kan være så enkelt som at man prøver å se på hjemmet litt objektivt, ogå utefra – hva er det første folk ser? Hva er det som skjærer i øynene? Det er nemlig sånn at man fort kan bli litt husblind – det vil si at man venner seg så mye til ting og detaljer som man ser hele tiden, at man ikke legger merke til dem. Hvert fall ikke på samme måte som det besøkende gjør.

Der er faktisk ytterdøren en faktor. En flott ytterdør er det første folk ser og legger merke til. og det er noe som kan sette standarden for hvordan hjemmet ditt blir oppfattet. Det er viktig å huske på når man skal velge ytterdør. Du kan velge noe som går helt i stil med resten av hjemmet, eller du kan benytte anledningen til å skape en kontrast. En ytterdør i en farge alle husker? Det kan gi både karakter og særpreg. 

Finn den perfekte ytterdøren

Det er selvfølgelig også viktig at ytterdøren er funksjonell og av høy kvalitet. Det er også en dør som skal gjøre det vanskelig for uvedkommende å bryte seg inn, og det er viktig at man husker å tenke på dette aspektet også, når man skal finne den perfekte ytterdøren. På nettet finner du et stort utvalg, så du kan velge den som passer perfekt til dine behov. 

 

 

Flere nyheter